Primării și Autorități locale

Colaboratori parc de joaca

Pentru parc de joaca si terenuri de sport, colaborăm deja cu Primării din toate zonele ţării, aşa că ştim exact faptul că standardele înalte de calitate şi preţul avantajos fac diferenţa.
Din experienţa acumulată, primăriile şi autorităţile locale câştigă următoarele beneficii, odată cu instalarea unui parc de joacă sau a unui loc de fitness exterior pentru comunitate:

IMPACT ÎN COMUNITATE:

prin realizarea de parcuri şi terenuri de sport, veţi realiza un proiect de referinţă, care rezistă peste ani şi de care veţi fi mândru. Va creşte gradul de satisfacţie şi mulţumire al cetăţenilor care utilizează spaţiul nou amenajat

Un parc de joaca ofera SĂNĂTATE PENTRU GENERAŢII:

prin realizarea unui parc de joacă, instalarea de echipamente de fitness sau realizarea de terenuri de sport, veţi contribui la o sănătate mai bună a generaţiilor actuale şi viitoare

ÎNCURAJAREA SPORTULUI:

prin aceste tipuri de investiţii, veţi oferi alternative recomandate de petrecerea a timpului liber: într-un mod calitativ, în natură, cu prietenii şi cu familia. Veţi încuraja în acelaşi timp şi sportul de performanţă.

Avem concepute pachete de locuri de joacă special pentru instituţii publice.

În acest sens, ne dorim să vedem locuri de joacă ce durează mai mult de un mandat. Vă stăm la dispoziţie cu asistenţă şi consultanţă necesară pentru ca proiectul dezvoltat să bucure comunitatea pe care o administraţi. Să fie un durabil punct de atracţie în localitate şi să fie un proiect de referinţă realizat de dumneavoastră, de care să fiţi mândru/mândră şi peste ani.

ASISTENȚĂ parc de joaca

În afară de preţurile competitive care ne recomandă, vă putem ajuta cu proiectare, expertiză din punct de vedere al spaţiului şi amplasării precum şi alegerea echipamentelor potrivite. Produsele pe care vi le oferim sunt certificate la nivel european şi internaţional. Puteţi alege dintr-o gamă variate de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafeţe de protecţie, suprafeţe de joc, iluminat, mobilier urban. Vă oferim servicii ALL INCLUSIVE:

– consultanţă GRATUITĂ pe toată perioada dezvoltării proiectului (atât înainte cât şi după vânzare)
– proiectare & design GRATUIT
– livrare
– montare
– lucrări de amenajare
– instrucţiunile de folosire şi manevrare a echipamentelor

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader