Pași pentru realizarea unui loc de joacă

Un lucru bine facut necesită urmarea unor pași corecți, bine planificați.
În managementul proiectelor pe care le realizăm ținem cont de următorii pași esențiali:

PLANIFICARE

1. Selectarea tipului de proiect în funcție de nevoile comunității (parc de joacă/ fitness/teren de sport)
Credem că fiecare comunitate ar trebui să aibă cel puțin un teren de sport unde se pot practica mai multe sporturi, un loc de joacă amenajat cu echipamente moderne și un parc de fitness în aer liber pentru ca adulții să aibă posibilitatea să practice sport, într-un mod accesibil.
2. Alegerea spațiului corespunzător pentru realizarea proiectului
Dimensiunea, infrastructura, accesibilitatea terenului, nivelul de protecție împotriva vântului și al soarelui, ambianța și celelalte clădiri din jur – sunt toți factori care trebuie avuți în vedere atunci cand creăm un nou loc de joacă, teren de sport sau un parc de agrement.
3. Vizita reprezentantului nostru la locație – este gratuită*
Un reprezentant al companiei noastre se va deplasa fără nici un cost la locația Dvs. pentru a vizita amplasamentul ales și pentru a realiza împreună un plan real pentru realizarea lucrării.

DESIGN

4. Proiectarea și designul proiectului – este gratuită*
În urma discuțiilor cu dumneavoastră și vizitarea amplasamentului vă propunem o schiță detaliată, personalizată pentru spațiul dumneavoastră, care cuprinde detaliile de amplasare, echipamentele selectate, culorile preferate, precum și drumurile de acces, suprafețele de protecție, împrejmuirea și toate celelalte informații necesare. Detaliile contează, iar noi ne bucurăm de o vastă experiență în crearea de spații creative și funcționale proiectate în detaliu.

BUGETARE & CONTRACTARE

5. Bugetarea Proiectului – este realizată împreună cu Dvs.
Găsim împreună o variantă corectă pentru raportul calitate-preț și modalității de plată. Indiferent de bugetul pe care il aveți la dispozitie, vă propunem un proiect care sa îndeplinească nevoile dumneavoastră, dar care sa fie cu totul deosebit.
6. Alegerea celor mai potrivite componente și echipamente – este realizată împreună cu Dvs.
Beneficiati de produse PREMIUM, frumoase și deosebite la prețuri competitive. Selectăm echipamentele potrivite grupelor de vârstă și activităților pe care doriți să le aveți, din gama noastră bogată de produse. Vedeți aici gama de produse propusă
7. Semnarea contractului
Avem sute de clienți care includ: autorități publice, dezvoltatori imobiliari, școli, grădinițe, investitori și persoane fizice individuale. Găsiți aici mai multe beneficii pentru fiecare categorie.

CONSTRUCȚIA

8. Demararea lucrărilor – Pregătirea terenului
Pregătirea terenului: realizăm toate lucrările de construcţii aferente spaţiilor de joacă şi sport. Nu este nevoie să apelaţi la alte firme care să realizeze lucrările conexe, ne ocupăm noi de la A la Z de toate aspectele.
9. Livrarea și instalarea echipamentelor
Livrarea și instalarea echipamentelor se face conform standardelor în vigoare și respectării mediului înconjurător.
10. Verificarea funcționalității
Realizăm o inspecție riguroasă înainte de a da în folosință lucrarea.
11. Recepția proiectului
Împreună recepționăm lucrarea, toate aspectele și detaliile proiectului.

SUSTENABILITATEA
12. Comunicarea de metode de întreținere și norme de utilizare
Pentru a asigura durabilitatea locului de joacă, fiecare echipament va avea norme de utilizare.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader