Grădinițe, Școli, Instituții de învățământ

Am realizat deja mai multe proiecte pentru diverse instituţii de învăţământ. Ştim cât de mult contează ca locurile de joacă să garanteze siguranţa copiilor, să stimuleazeze imaginaţia şi creativitatea copiilor noştri şi să ne încadrăm în buget, având echipamente de calitate care durează. Ne dorim să vă fim alături în eforturile de educare a noilor generaţii.

Din experienţa acumulată grădiniţele, şcolile, universităţile câştigă următoarele beneficii, odată cu instalarea unui parc de joacă sau a unui loc de fitness exterior pentru comunitate:

IMPACT PENTRU INSTITUŢIE, COPII şi PĂRINŢI: prin realizarea de parcuri şi terenuri de sport, veţi realiza un proiect de referinţă, care rezistă peste ani şi de care veţi fi mândru. Va creşte gradul de satisfacţie şi mulţumire al copiilor şi părinţilor care utilizează spaţiul nou amenajat
SĂNĂTATE PENTRU GENERAŢII: prin realizarea parcurilor de joacă, instalarea de echipamente de fitness sau realizarea de terenuri de sport veţi contribui o sănătate mai bună a generaţiilor actuale şi viitoare
ÎNCURAJAREA SPORTULUI: prin aceste tipuri de investiţii, veţi oferi alternative recomandate de petrecere a timpului liber şi veţi încuraja în acelaşi timp şi sportul de performanţă.

În perfectă rezonanţă cu viziunea noastră de a vedea locuri de joacă deosebite în România cu o durată de viaţă mare şi accesibile instituţiilor publice, avem concepute pachete de locuri de joacă special pentru gradinițe, şcoli şi universităţi.

Vă oferim servicii ALL INCLUSIVE:
– consultanţă GRATUITĂ pe toată perioada dezvoltării proiectului (atât înainte cât şi după vânzare)
– proiectare şi design GRATUIT
– livrare
– montare
– lucrări de amenajare
– instrucţiunile de folosire şi manevrare a echipamentelor

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader