Dezvoltatori

Din experienţa acumulată, dezvoltatorii imobliliari se pot bucura de următoarele beneficii, odată cu instalarea unui parc de joacă sau a unui loc de fitness exterior:

Beneficiile unei investiţii profitabile: – Numărul clienţilor va creşte, iar recuperarea investiţiei se realizează într-un termen scurt, costurile ulterioare cu întreţinerea fiind foarte mici.
Beneficii de imagine: Veţi oferi un serviciu suplimentar, ale cărui costuri se amortizează într-un timp scurt. Vă va ajuta şi în diferenţierea serviciilor, faţă de alte firme concurente.
Beneficii suplimentare pentru clienţi: un loc de joacă înseamnă mişcare, sport, sănătate, timp de calitate în familie şi posibilităţi de socializare
Beneficii durabile: veţi realiza o lucrare care rezistă în timp, cu costuri reduse de mentenanţă şi cu utilizare îndelungată – durata de viaţă a lucrării este de 10 ani.

Puteţi alege dintr-o gamă variată de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafeţe de protecţie, suprafeţe de joc, iluminat, mobilier urban.
Vă oferim servicii ALL INCLUSIVE:
– consultanţă GRATUITĂ pe toată perioada dezvoltării proiectului (atât înainte cât şi după vânzare)
– proiectare & design GRATUIT
– livrare
– montare
– lucrări de amenajare
– instrucţiunile de folosire şi manevrare a echipamentelor

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader