Beneficii

BENEFICIILE JOCULUI ÎN AER LIBER

Principalele benefii pe care activitățile realizate la un parc de joacă, spațiu de fitness în aer liber sau teren de sport, atât pentru copii cât și pentru adulți sunt:

– îmbunătățirea condiţiei fizice
– îmbunătăţirea competenţelor mentale
– acumularea şi îmbunătăţirea capacităţilor sociale
– dezvoltarea capacităţii de vorbire
– creşterea rezistenţei la stres
– mărirea stării de bine
– creşterea încrederii în sine
– amplificarea spontaneităţii
– îmbunătăţirea concentrării

BENEFICIILE PARCURILOR ȘI A SPAȚIILOR DE FITNESS ÎN COMUNITATE

Locurile de joacă, terenurile de sport și fitness în aer liber, parcurile de agrement contribuie la creșterea calității vieții într-un mod extraordinar.

– oferă o alternativă a jocului pe calculator sau a programelor TV & desene animate care conțin din ce în ce mai multe scene de violență și limbaj neadecvat – sunt o sursă de sănătate pentru copii și adulți
– reprezintă spații sigure pentru joacă și dezvoltare precum și menținerea unei bune condiții fizice
– reprezintă modalități de interacționare și socializare între membrii comunității

Beneficiile echipamentelor ATLAS SPORT

BENEFICIILE PE CARE ECHIPAMENTELE ATLAS LE ADUC ORICĂREI INVESTIȚII DURABILITATEau o durată de viață de 10 ani, nu trebuie schimbate după 3 ani, costul pe termen lung fiind astfel mai mic.

ECHIPAMENTE FRUMOASE: constribuie la creșterea imaginii comunității, imaginea investitorului și impactul investiției în comunitate.

DESIGN CREATIV: stimulează dezvoltarea imaginației copiilor. Mai multe informații despre produsele Atlas Sport regăsiți aici.
Puteți alege dintr-o gamă variată de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafețe de protecție, suprafețe de joc, iluminat, mobilier urban.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader