Strategii pentru planificarea, construirea și întreținerea parcului de fitness

În comparație cu exercițiile în interior, exercițiile în aer liber au fost asociate cu sentimente mai mari de revitalizare și implicare pozitivă, scăderi ale tensiunii, confuziei, furiei, depresiei și creșteri ale energiei.
Următoarele strategii de implementare sunt gândite să faciliteze procesul de dezvoltare proactivă și colaborativă pentru dezvoltarea parcurilor de fitness pentru adulți, pentru a ajuta la definirea nevoilor comunității și pentru a explora mecanisme suplimentare pentru asigurarea succesului pe termen lung.

Implicați-vă
Creați o forță de lucru. Faceți cunoștință cu organizatori și proprietari pentru a identifica părțile interesate, domeniile de responsabilitate, pentru a înțelege domeniile de îngrijorare care trebuie abordate și pentru a identifica nevoile/obiectivele bugetului.

Implicați comunitatea
Invitați membrii comunității la o întâlnire de planificare pentru a evalua nivelul lor de interes și pentru a înțelege modul în care ar folosi spațiul pentru a promova aptitudinile personale. Adesea, interesul unei anumite comunități poate ajuta la identificarea celei mai bune locații.

Evaluați nevoile comunității
Creați o listă de evaluare a nevoilor comunității în care doriți să instalați parcul de fitness. Această listă ar trebui să includă informații care să fie utilizate ca un schelet pentru proiectare. Asigurați-vă că identificați locațiile potențiale și avantajele acestora, inclusiv apropierea de cartiere și dacă spațiul este adecvat pentru o zonă de fitness. Luați în considerare spațiile de parcare și facilități cum ar fi toalete și fântâni de apă pentru a maximiza confortul pentru utilizatori.

Creați un plan
Folosiți pasul anterior ca un ghid pentru planificarea parcului, aspectul, echipamentele și bugetul necesar pentru a realiza parcul de fitness care asigură cel mai bine preocupările și nevoile comunității.

Stabiliți un buget
Lucrați cu furnizori certificați de echipamente de fitness pentru a confirma bugetul necesar pentru finalizarea proiectului. Asigurați-vă că împărtășiți planul strategic cu ei pentru a vă asigura că spațiul este proiectat pentru a îndeplini toate obiectivele dvs.

Finalizați proiectarea
Pe baza informațiilor colectate, decideți ce echipamente de fitness se vor potrivi bugetului și zonei definite. Nu uitați să luați în considerare componente suplimentare cum ar fi suprafețele, bănci și alte facilități.

Implementarea și întreținerea
Realizați-vă planul, asigurându-vă că toate elementele din planul strategic respectă legislația în vigoare înainte ca echipamentele să fie instalate. Elaborați un program pentru a include inspecții periodice ale echipamentelor pentru a vă asigura că toate sunt în stare de funcționare. Mențineți suprafața pe toată perioada anului.

Sărbătoriți, inaugurati și promovați
Asigurați-vă că organizați o inaugurare a parcului de fitness, pentru a face cunoscut comunității deschiderea noului parc din cartier. Aceasta este o mare oportunitate de a promova utilizarea viitoare prin distribuirea de informații despre viitoarele evenimente și clase care vor avea loc pe tot parcursul anului.