Întrebări frecvente

1. Din experiența Atlas Sport - cât costă construirea unui parc de joacă? Dar a unui teren de fotbal?

În cei peste 14 ani de experienţă am proiectat şi executat diverse lucrări, printre care şi locuri de joacă. Stabilirea preţului unui teren de joacă depinde de mai mulţi factori: dimensiunea spaţiului, produsele specifice pe care le doriţi precum şi nevoile comunităţii. Putem proiecta un loc de joacă pentru aproape orice buget.

2. Cum ştiu care sunt cele mai bune variante în care pot să combin componentele?

La Atlas Sport îți punem la dispoziție produse variate și îți dăm șansa să le combini dupa bunul plac. Pentru a fi sigur că alegerea făcută este cea mai potrivită suntem pregătiți să îți oferim consultanță de specialitate în orice moment. Ne poți contacta oricând aici.

3. Pentru cine ați mai lucrat până acum?

Suntem mândrii şi recunoscători pentru recomandările clienților nostri. În general lucrăm atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice, instituţii sau autorităţi. Ne dorim avem impact în radul tuturor generaţiilor şi în special a copiilor, pentru ca se dezvolte armonios prin joacă şi activităţi fizice în aer liber.
Dacă eşti pregătit contribui şi tu la o viaţă sănătoasă a persoanelor dragi ţie, sau a oamenilor din comunitatea ta, contactează-ne cu încredere aici.

4. Cum pot fi sigur că locul de joacă va oferi siguranța necesară copiilor?

Toate produsele sunt certificate în conformitate cu standardele Europene. De asemenea, îndeplinesc standarde pentru proiectarea și siguranța produselor. Vezi aici certificările produselor.

5. Cât timp o să putem folosi locul de joacă sau parcul de fitness realizat?

În condițiile unei bune folosiri, echipamentele de joacă precum și fitness au o durată de viață de 10 ani. Vezi aici mai multe detalii privind materialele folosite.

7. În cazul în care momentan nu dețin toate fondurile suficiente pentru realizarea întregii lucrări, exista vreo modalitate de colaborare?

Putem găsi o modalitate de plata în rate. Sau se poate realiza inițial doar o parte a lucrării, urmând ulterior să finalizăm.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader