Durabilitate

Durabilitatea este urmărită încă de la primul pas, design şi proiectare. Folosim componente atent selecţionate încă din stadiul de producţie. Atât părţile componente cât şi produsul final trec prin diferite faze de testare pentru a asigura rezistenţă în timp. Produsele au o durată de viaţă de 10 ani, au o rezistenţă mare la vandalism şi se comportă foarte bine între -60 şi +60 grade Celsius.

– materialul principal plastic LLDPE utilizat este extrem de durabil, având numeroase calităţi
– Toate elementele metalice au protecţie anticorozivă fiind zincate prin imersie la cald
– elementele de conectare sunt confecţionate din aliaj de aluminiu de înalta rezistenţă astfel încât echipamentele nu pot fi distruse în timpul utilizării

Selectăm atent produsele comercializate, personalul folosit şi strategiile de design, proiectare, montare şi instalare a parcurilor de joacă, spaţiilor de fitness în aer liber sau a terenurilor de sport pe care le dezvoltăm.
Milităm pentru calitatea, siguranţa şi rezistenţa acestora, pentru a ne îndeplinii obiectivele pe termen lung: ne dorim copii şi oameni care se dezvoltă în locuri de joacă ce stimulează imaginaţia, dar mai ales sigure, locuri unde să se formeze liderii de mâine.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader