Certificări

Ne ridicăm întodeauna la standarde înalte şi recunoscute în domeniile în care activăm. Produsele care vi le oferim deţin certificări importante, recunoscute la nivel european. În plus, echipamentele de joacă deţin certificate de siguranţă privind calitatea eliberat de TUV Reinland (EN 1176) şi certificatele ISO14001, ISO 9001 precum şi SR OHSAS18000.

TÜV Rheinland. este acreditat şi are mulţi ani de experienţă în verificarea instalării corecte a locurilor de joacă, în scopul de a evita riscurile dificil de prezis care de multe ori nu sunt considerate.

OHSAS 18001:2007, este un standard internaţional privind Sistemul de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale, ce oferă acele măsuri necesare pentru controlul riscurilor în domeniul sănătăţii şi securităţii muncii şi pentru îmbunătăţirea performanţelor în acest domeniu.

Certificarea ISO 9001, reprezintă o apreciere a calităţii actului managerial, a bunelor practici din organizaţie, a orientării organizaţiei în direcţia calităţii.

Scopul standardului ISO 14001 este de a susţine protecţia mediului şi de a preveni poluarea printr-un management sistematic de mediu cu privire la zonele şi activităţile care au un impact asupra acestuia.

ISO-logo_circle2
iso-14001
propunere
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader