Avantaje plastic

– Cuvântul „plastic” provine din limba greacă ”plastikos”, însemnând „capabil de a fi turnat şi de a lua diferite forme”
Acest material poate lua chiar forma unui pod, autorităţile din Rotterdam construiesc sute de poduri din plastic. Aceasta este o soluţie mult mai rapidă, de durată şi cu avantaje pentru mediu. Citește tot articolul

Calităţi şi aspecte deosebite ale plasticul LLDPE:
– este reciclabil
– este practic şi nu necesită întreţinere
– este durabil, poate fi folosit cu succes chiar şi după 10 ani de la instalare.
*Având în vedere formulă specială de răşină din care este realizat, este foarte rezistent la rupere şi nu veţi avea parte de costuri de întreţinere pentru mulţi ani de acum încolo.
– LLDPE este incredibil de flexibil, se poate folosi pentru diverse lucrări putând fi turnat în diferite dimensiuni şi forme, mult mai variate şi creative decât alte materiale.
– crează condiţii de siguranţă mărite
– nu îşi schimbă formă şi funcţionalitatea
– este rezistent UV (nu îşi schimbă culoarea)
– nu absoarbe apă sau alte substanţe. Amestecul nostru, răşină LLDPE, special fabricat, nu absoarbe petele adânci sub suprafaţă, ca multe materiale concurente. Este uşor de curăţat, indiferent cu ce este stropit sau pictat.
– vine într-un sortiment variat de culori, stimulând dezvoltarea copiilor
– este superior metalului, lemnului şi fibrei de sticlă
– poate reda aspectul oricărui material dorit, fără a avea parte însă de dezavantaje materialului
– are preţuri accesibile pentru a construi echipamente de joacă

Aceste elemente creditează utilizarea de plastic LLDPE în designul şi construcţia locurilor de joacă. Echipamentele de joacă fabricate din materiale plastice sunt potrivit pentru orice spaţiu, fie el comercial sau rezidenţial.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader