Ne dorim ca România să se dezvolte prin joacă şi mişcare şi, în acelaşi timp, să avem parte de bucuria unor produse frumoase. Cu ajutorul spaţiilor de agrement şi a locurilor de joacă le putem avea pe ambele.
În funcţie de terenul şi bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie, noi proiectăm ansamblurile de agrement, parcurile de joacă sau terenurile de sport în aşa fel încât dumneavoastră să fiţi mulţumit, ambientul şi peisagistica să fie echilibrate, iar utilizatorii pe care îi aveţi în vedere la demararea proiectului să se bucure cu adevărat de noul spaţiu. În cadrul proiectului realizat avem grijă la detalii şi mai ales avem grijă ca toate Normele, Normativele şi Standardele în vigoare în România să vă fie alături.
În plus, toate produsele pe care vi le punem la dispoziţie sunt certificate la nivel european. E mai uşor pentru noi – avem experienţă a peste 15 ani de proiectare, construcţie, instalare şi menţinere a terenurilor sportive şi a construcţiilor sportive.
Pentru ca totul să fie simplu şi uşor pentru dumneavoastă, va stăm la dispoziţie în toate fazele de creaţie ale proiectului:
1. Alegerea spaţiului: suprafaţa pământului, accesibilitatea terenului, nivelul de protecţie împotriva vântului şi al soarelui, ambianţa şi celelate clădiri din jur – sunt toţi factori care trebuie avuţi în vedere atunci când creăm un nou loc de joacă, teren de sport sau un parc de agrement. La Atlas Sport ne punem în slujba dumneavoastră experienţa acumulată în peste 14 ani de proiectări şi construcţii de astfel de terenuri.
2. Design: când vorbim despre design ne referim la mai mult decât cum arată proiectul în ansamblu. Detaliile contează, iar noi ne bucurăm de o vastă experienţă în crearea de spaţii creative şi funcţionale proiectate în detaliu. Cu toate astea cea mai importantă arie a proiectului în care îţi vom oferi consultanţă e funcţionalitatea. Creativitatea membrilor echipei noastre nu are limite, iar când vine vorba despre focalizarea aceesteia în scopul creării de spaţii funcţionale, suntem fericiţi să avem grijă de toate aspectele pe care un parc de joacă/ansamblu de agrement ar trebui să le îndeplinească:
A. Oportunităţi de acţiune fizică
B. Oportunităţi de acţiune socială
C. Oportunităţi de acţiune dramatică
D. Oportunităţi de joacă a sporturilor/jocurilor cu reguli prestabilite
3. Planificare şi alegere componente: Odată ce design-ul e gata şi sunteţi mulţumit de schiţele şi proiectările pe care le-am creat pentru proiectul dumneavoastră, punem la cale planul de execuţie a proiectului – în baza căruia echipele noastre specializate vor fi coordonate în sensul oferirii de consultanţă, a procurării materialelor necesare, a pregătirii terenului, a livrării componentelor, a instalării, verificării şi, în sfârşit, pentru a preda către dumneavoastră proiectul spre receptionare.