SERVICII

Ştim că e mai uşor şi mai comod să beneficiaţi de toate serviciile de la aceeaşi echipă. Atlas Sport vine în întâmpinarea nevoilor dvs. cu toate soluţiile de care aveţi nevoie pentru a materializa proiectul dvs. în condiţii optime. Echipa noastră prestează servicii impecabile în ceea ce priveşte design-ul şi proiectarea spaţiului de joacă sau de agrement pe care îl doriţi, instalarea lui şi, nu în ultimul rând, vă oferim consultanţă în baza calificărilor şi a experienţei noastre acumulate în cei 15 ani de activitate.

Proiectare loc de joacă

Ne dorim ca România să se dezvolte prin joacă şi mişcare şi, în acelaşi timp, să avem parte de bucuria unor produse frumoase. Cu ajutorul spaţiilor de agrement şi a locurilor de joacă le putem avea pe ambele.

În funcţie de terenul şi bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie, noi proiectăm ansamblurile de agrement, parcurile de joacă sau terenurile de sport în aşa fel încât dumneavoastră să fiţi mulţumit, ambientul şi peisagistica să fie echilibrate, iar utilizatorii pe care îi aveţi în vedere la demararea proiectului să se bucure cu adevărat de noul spaţiu. În cadrul proiectului realizat avem grijă la detalii şi mai ales avem grijă ca toate Normele, Normativele şi Standardele în vigoare în România să vă fie alături.
În plus, toate produsele pe care vi le punem la dispoziţie sunt certificate la nivel european. E mai uşor pentru noi – avem experienţă a peste 15 ani de proiectare, construcţie, instalare şi menţinere a terenurilor sportive şi a construcţiilor sportive.

Pentru ca totul să fie simplu şi uşor pentru dumneavoastă, va stăm la dispoziţie în toate fazele de creaţie ale proiectului:

1. Alegerea spaţiului: suprafaţa pământului, accesibilitatea terenului, nivelul de protecţie împotriva vântului şi al soarelui, ambianţa şi celelate clădiri din jur – sunt toţi factori care trebuie avuţi în vedere atunci când creăm un nou loc de joacă, teren de sport sau un parc de agrement. La Atlas Sport ne punem în slujba dumneavoastră experienţa acumulată în peste 14 ani de proiectări şi construcţii de astfel de terenuri.
2. Design: când vorbim despre design ne referim la mai mult decât cum arată proiectul în ansamblu. Detaliile contează, iar noi ne bucurăm de o vastă experienţă în crearea de spaţii creative şi funcţionale proiectate în detaliu. Cu toate astea cea mai importantă arie a proiectului în care îţi vom oferi consultanţă e funcţionalitatea. Creativitatea membrilor echipei noastre nu are limite, iar când vine vorba despre focalizarea aceesteia în scopul creării de spaţii funcţionale, suntem fericiţi să avem grijă de toate aspectele pe care un parc de joacă/ansamblu de agrement ar trebui să le îndeplinească:
A. Oportunităţi de acţiune fizică
B. Oportunităţi de acţiune socială
C. Oportunităţi de acţiune dramatică
D. Oportunităţi de joacă a sporturilor/jocurilor cu reguli prestabilite

3. Planificare şi alegere componente: Odată ce design-ul e gata şi sunteţi mulţumit de schiţele şi proiectările pe care le-am creat pentru proiectul dumneavoastră, punem la cale planul de execuţie a proiectului – în baza căruia echipele noastre specializate vor fi coordonate în sensul oferirii de consultanţă, a procurării materialelor necesare, a pregătirii terenului, a livrării componentelor, a instalării, verificării şi, în sfârşit, pentru a preda către dumneavoastră proiectul spre receptionare.

servicii proiectare loc de joaca

Instalare

Realizăm proiecte durabile, nu facem niciun compromis când vine vorba de siguranţă!
Pe lângă faptul că selecţia noastră de produse se remarcă prin calitatea materialelor şi tehnologii de producţie de ultimă generaţie (care nu se găsesc în România), montarea, asamblarea şi instalarea componentelor spaţiului tău de joacă, a locului de agrement sau a parcului de fitness în aer liber au implicaţii directe în clădirea siguranţei spaţiului, asigurarea calităţii proiectului şi nu în ultimul rând în durabilitatea acestuia.
Echipa noastră de specialişti calificaţi execută impecabil sarcinile necesare realizării proiectului dumneavoastră. Fie că design-ul şi proiectul au fost realizate de noi, sau de alţi parteneri, vă punem la dispoziţie o echipă formată din profesionişti, cu o experienţă vastă, pe care îi formăm în mod continuu în spiritul asigurări şi menţinerii calităţii serviciilor pe care le prestăm.

LUCRĂRI DE PREGĂTIRE A TERENULUI: Fundaţia e întotdeauna cea mai importantă, aşa că începem materializarea proiectului prin pregătirea terenului pentru echipamentele pe care urmează să le instalăm. Întreprindem lucrări de decopertare, de integrare a sistemelor de drenare a apei şi construim fundaţii din piatră şi beton.

ANCORARE: Pentru a putea fi utilizat în siguranţă, ansamblul de joacă şi componentele acestuia trebuie să fie corect ancorate. Echipamentele furnizate de Atlas Sport beneficiază de tipuri variate de ancorare, în funcţie de terenul ales pentru instalare.

ASAMBLARE/INSTALARE: Echipamentele ajung la locul de instalare sub formă de componente ambalate individual, în felul acesta putem să le transportăm în siguranţă conform standardelor la care ne supunem. Odată ajunşi la spaţiul dedicat proiectului, echipele noastre vor asambla echipamentele în cel mai facil mod, urmând instrucţiunile precise de montaj.

MONTAREA SUPRAFEŢEI DE PROTECŢIE: Atât copiii cât şi adulţii au nevoie de siguranţă pentru a se putea desfăşura cu adevărat. Montăm suprafeţele de protecţie confecţionate din materiale cauciucate speciale (şi nu numai), în aşa fel încât toţi participanţii la distracţie să fie ocrotiţi, iar suprafaţă să reziste şi să dureze în timp.

INSPECŢIE: Odată ce ansamblul este instalat acesta va fi supus unei riguroase inspecţii tehnice şi funcţionale. În felul acesta ne asigurăm că toate standardele de asamblare şi instrucţiunile de montaj au fost îndeplinite.

Consultanță

Credem în proactivitate și în implicare activă pentru dezvoltarea proiectelor și a relațiilor de calitate. La baza prestării serviciilor de consultanță în proiectarea, design-ul, instalarea și menținerea parcurilor de joacă, a parcurilor de fitness și sport sau a zonelor de agrement stau valorile pe care întreaga noastră organizație este cladită: integritate, respect, grija pentru copii și oameni, produse și servicii calitative. În plus, avem în spate peste 15 ani de experiențe relevante, peste 200 de ani de experiență profesională cumulată a echipei, calificări, certificări + recomandările clienților care confirma calitatea, profesionalismul și seriozitatea Atlas Sport.
Beneficiați de serviciile noastre de consultanță pe tot parcursul proiectului și vă suntem alături, indiferent de stadiul în care se afla acesta. Încă de la început vă putem oferi asistență în:
1. Alegerea spațiului pentru realizarea proiectului
2. Proiectarea și designul spațiului de joacă
3. Bugetarea proiectului
4. Alegerea celor mai potrivite componente și echipamente
5. Instalarea echipamentelor
6. Întreținere și norme de utilizare

Contactați-ne aici cu încredere.

Servicii all inclusive

Conceptul ALL INCLUSIVE se aplică și în domeniul construcțiilor sportive și de agrement. Filozofia noastră de business se concentrează pe îndeplinirea acestui deziderat.
Modalitatea este simplă și sigură, veți avea TOTUL INCLUS într-un singur loc. Astfel, faceți o singură oprire pentru tot ce e nevoie la realizarea unui loc de joacă deosebit, a unui spațiu de fitness în aer liber și a unui teren de sport.

Planificarea, proiectarea, stabilirea bugetului, selectarea echipamentelor, instalarea precum și lucrări de amanejare aferente, revizia & mentenanța – le facem împreună, iar rezultatul este unul deosebit și mulțumitor.

ALL INCLUSIVE pentru noi înseamnă Servicii Integrate:
consultanță – vă oferim cu plăcere și cu titlu gratuit consultanță în tot ce înseamnă realizarea unui loc de joacă, loc de fitness sau teren de sport
proiectare – realizăm design-ul locurilor de joacă precum și studii de fezabilitate, proiecte tehnice, documentații pentru obținere avize și tot ceea ce este necesar
furnizare – producem și furnizăm echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafețe de protecție, suprafețe de joc, iluminat, mobilier urbam și toate materialele și dotările conexe necesare la realizarea unui loc de joacă, loc de fitness sau teren de sport
instalare – realizăm lucrările de amenajare, instalațiile precum și montarea echipamentelor. Facem lucrările A-Z și predăm proiectul la cheie.
mentenanță – oferim instrucțiuni de utilizare și întreținere, precum și mentenață la locurile de joacă, locurile de fitness și proiectele sportive pe care le realizăm.

Atlas Sport este SOLUȚIA INTEGRATĂ (all inclusive) de care aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră sportiv sau de agrement.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader