Motive pentru care atât oamenii cât și câinii beneficiază de locurile de joacă pentru câini

Există mai multe beneficii pe care un loc de joacă pentru câini le poate oferi acestor necuvântătoare. Acesta le oferă oportunitate de a fi liberi de lesă, oportunitate de a se putea deplasa într-o zonă mare, în loc să fie limitați la o mică zonă împrejmuită și oferă, de asemenea, o oportunitate de a socializa cu alți câini și cu alte persoane, de asemenea.

Partea și mai bună este că nu doar câinele este cel care beneficiază de locul de joacă.
Dacă vă duceți câinele la plimbare pentru că simțiți că are nevoie de plimbarea zilnică, acesta poate deveni în cele din urmă o bătaie de cap. Dacă vă duceți câinele la o plimbare știind că mișcarea și plimbarea în aer liber este bună și pentru dvs., acesta tinde să devină un obicei plăcut.

Motive pentru care un parc de joacă pentru câini este benefic și pentru noi

1. Aer proaspăt – Acesta este un fapt știut, întrucât majoritatea locurilor de joacă pentru câini sunt în aer liber. Unele sunt destul de mari și sunt situate într-un cadru asemănător unui parc. Altele pot fi doar o zonă împrejmuită într-un câmp. Oricum, aerul liber este proaspăt și este bun pentru ține.
2. Luarea unei pauze – Luarea unei pauze de la rutină zilnică este de obicei benefică, mai ales atunci când ieșiți afară. Vizitarea parcului nu numai că vă scoate din casă, dar vă oferă o pauză de la rutină zilnică. Schimbarea este întotdeauna bună.
3. Fără lesă – Acest lucru aduce beneficii nu doar câinelui. Plimbarea sau alergatul fără a avea un câine la celălalt capăt al leșei vă oferă mai multă libertate de mișcare pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Asta înseamnă mai puțîn efort și mai puțîn stres pentru dvs.
4. Socializare – câinele dvs. va învața să socializeze cu alți câini. Acest lucru poate fi un mare beneficiu atât pentru dvs., dar mai ales pentru animalul dvs. de companie, dacă acesta se confruntă cu frică de oameni sau de alți câini, sau este prea protector sau agresiv. Socializarea este cheia pentru fiecare dintre aceste situații problematice.
5. Facilități pentru oameni – Unele locuri de joacă pentru câini dispun și de bănci sau locuri pentru odihnă – un loc confortabil pentru a sta și a vă relaxa.
6. Urmăriți și supravegheați animalul de companie – Ducerea lui la locul de joacă va permite supravegherea acestuia și siguranță că nimic rău nu i se poate întâmpla.
7. Cunoașteți alți oameni – atât dvs cât și câinele dvs. primiți șansa de a socializa. Acest lucru poate fi foarte benefic dacă duceți o viață oarecum izolată sau câinele dvs. este singura dvs. familie.
8. Împărtășiți lecțiile învățate – Puteți învăța adesea câteva sfaturi utile, ascultând ceea ce au de spus ceilalți proprietari de animale de companie sau care au fost unele dintre experiențele lor.

O vizită la locul de joacă pentru câini poate aduce beneficii atât pentru dvs., cât și pe animalul dvs. de companie. Dacă vă bucurați de aer proaspăt, exercițiu, întâlnirea persoanelor noi și plimbarea câinilor la locul de joacă – luați aceste lucruri în considerare făcându-le un obicei.