Joaca și echipamentele de joacă incluzive

Echipamente de joacă incluzive pentru ca nimeni să nu fie lăsat deoparte
Prin design inovator, echipamentele pentru locurile de joacă incluzive, permit copiilor cu dizabilități și nevoi speciale să fie activi și să se bucure alături de ceilalți copii. Credem că fiecare copil ar trebui să aibă acces egal la cele mai bune oportunități de joc. Noi susținem proiectarea echipamentelor de joacă pentru a fi accesibile tuturor copiilor.

Locuri de joacă incluzive care creează noi provocări pentru toți
Deși caracteristicile incluzive sunt proiectate și integrate în cea mai mare parte a echipamentelor noastre, nu facem compromisuri în ceea ce privește provocarea pe care o reprezintă. Prin echipamentele noastre de joacă, oferim întotdeauna provocări și distracție, permițând copiilor cu abilități și dizabilități foarte diferite să se dezvolte, să exploreze și să își depășească limitele capacității lor într-un mod interesant și distractiv.

Locuri de joacă incluzive care nu separă
Scopul Atlas Sport este de a crea un echipamente de joc care să permită copiilor, acolo unde este posibil, să-și lase handicapul și scaunele cu roțile deoparte, așa că nu promovăm echipamente cum ar fi rampele pentru scaune cu roțile sau balansoarele pentru scaune cu rotile. Vrem să le oferim copiilor ocazia de noi experiențe;  ceea ce încercăm să facem este să le oferim libertate. Libertatea de a se urca, libertatea de a aluneca, libertatea de a se roți, libertatea de a se legăna.

Echipamente de joacă pentru copii, indiferent de handicap
Atlas Sport proiectează și instalează echipamente de joacă inclusiv pentru o gamă largă de dizabilități și nevoi speciale.
Indiferent dacă copilul are deficiențe de vedere, de auz sau autism, sindrom Down sau este perfect sănătos, echipamentele de joacă sunt proiectate pentru toți copiii, indiferent de capacitatea lor de a învăța și de a se distra.

Considerații privind jocul incluziv
Când se planifică și se proiectează o zonă de joacă pentru copii cât mai cuprinzătoare posibil, există o serie de considerații pentru a asigura cea mai bună valoare a jocului. Acestea includ: accesul pentru copilul cu handicap, nivelul de risc, mediul natural, suprafețele de joc și cât de mult va provoca și va distra copilul, echipamentele de joacă.

Atlas Sport poate fie să creeze cea mai bună zonă de joacă individuală pentru terenul dvs., fie să ofere un singur complex de joc care să asigure jocul de calitate pentru mulți ani.