Cum a început totul

Cum a început Divizia de Locuri de Joacă Atlas Sport?

Am doi copii mici, iar când petrec timp cu ei, vreau să am un timp de calitate, memorabil, în care ne distrăm, facem activități și multe poze. Vreau ca fiecare moment petrecut împreună să fie imprimat în memoria lor ca unul memorabil, special, deosebit. Iar locul preferat de fiica mea mai mare este Locul de Joacă. Oricare loc de joacă. Îi plac cărțile, desenele și smartphone-urile, însă locul ei preferat este locul de joacă – unde poate să se dea pe tobogan, să se cațere pe orice se poate cățăra (chiar pe gardul de împrejmuire dacă nu e niciun element de cățărare interesant în parc), să alerge până eu nu mai fac față, să fugă de la un echipament la altul fără pauze, iar energia ei pare inepuizabilă. Așa că adesea mergem la locuri de joacă. Am fost la diferite locuri de joacă în România, am fost și în alte țări cu ea.

Am observat, cu părere de rău, faptul că locurile de joacă din jurul nostru (în România) erau cele mai multe … simple (ca să fiu politicos), monotone, „comuniste” (a se înțelege din acea eră). O scară + un turn + un tobogan. Mie, personal, acele locuri de joacă mi se păreau neplăcute și consideram că fiica mea nu este stimulată de ele, nu îi provoacă imaginația, nu spun o poveste. Ea se bucura de acel loc de joacă așa cum și noi ne bucuram de fotbal pe beton/pământ când eram mici, însă acest lucru nu scuză lipsa unor locuri de joacă actuale pentru zilele noastre, iar eu vreau ceva mai bun pentru copiii mei. Am observat, de asemenea, că primăria schimbă echipamentele din locurile de joacă publice la fiecare 3-4 ani, pentru că majoritatea echipamentelor realizate în România sunt făcute din materiale slabe, se degradează ușor, iar după scurt timp arată rău și nu mai pot fi utilizate în condiții de siguranță. Această nevoie a trezit în mine dorința de a vedea locuri de joacă deosebite în România, realizate din cele mai bune materiale, cu o durată de viață mare, la prețuri competitive, ca să și le poată permite orice primărie, grădiniță sau persoană juridică/fizică, locuri de joacă ce garantează siguranța copiilor, locuri de joacă ce stimulează imaginația, propulsează creativitatea copiilor noștri, locuri unde să se formeze liderii de mâine.

Emanuel Toma
Fondator Atlas Sport

dreamstime_xl_10446669

Ce ne face deosebiți?

100000

Copii fericiți

100

Oameni în echipă

100

Proiectare, construcție A-Z

500

Produse disponibile

Atlas Sport realizează locuri de joacă și sport deosebite datorită PRODUSELOR și SERVICIILOR deosebite pe care le oferim, precum și datorită VALORILOR care stau la baza filozofiei noastre de business.

PRODUSELE noastre sunt de o calitate superioară (premium), au o durabilitate mare (peste 10 ani), un design deosebit (stimulează creativitatea și imaginația copiilor, sunt moderne, înfrumusețează orice loc unde sunt instalate). Echipamentele de joacă și fitness exterior sunt realizate cu cele mai noi și mai performante utilaje și tehnologii din domeniu (utilaje de turnare LLDPE și aluminiu, roboți industriali de sudură etc.). Produsele noastre sunt extrem de sigure, realizate și agrementate la standarde Europene și Internaționale consacrate.

SERVICIILE noastre sunt axate întotdeauna pe satisfacția clientului. Suntem dispuși să facem eforturi suplimentare pentru a fi de ajutor clienților noștrii, iar ei să fie mulțumiți, chiar dacă nu vedem un beneficiu imediat al eforturilor noastre. Succesul pentru noi se măsoară în mulțumirea clientului și în relații de lungă durată, așa că nu facem niciodată rabat de la standardele noastre de seriozitate, profesionalism și calitate.

ALL INCLUSIVEbeneficiați de Servicii Integrate (consultanță, proiectare, furnizare, instalare, mentenanță) – TOTUL INCLUS într-un singur loc. La Atlas Sport faceți o singură oprire pentru tot ce e nevoie la realizarea unui loc de joacă deosebit, a unui spațiu de fitness în aer liber și a unui teren de sport. Aveți nevoie de un singur furnizor pentru realizarea tuturor etapelor proiectului dumneavoastră. Puteți alege dintr-o gamă variată de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafețe de protecție, suprafețe de joc, iluminat, mobilier urban. Aflați mai multe despre conceptul nostru ALL INCLUSIVE.

O ECHIPĂ DEDICATĂ – personalul nostru este experimentat, atent cu nevoia clientului și preocupat de succesul proiectului. Ne dorim ca la Atlas Sport oamenii să lucreze din plăcere. Fiecare avem aria noastră de expertiză și ne valorificăm calitățile pentru a adăuga valoare clienților, partenerilor și comunităților pentru care lucrăm.

Am identificat 10 motive importante care vă vor face ca la finalul proiectului să fiți multumit de decizia luată:
» Veți avea parte de mai puțin stres, ne ocupăm de fiecare aspect, proces și detaliu al lucrării, de la proiectare la execuție completă
» Economisiți timp valoros, nu trebuie să căutați soluții diferite pentru realizarea etapelor de lucru
» Economisiți energie, la noi veți avea totul inclus
» Veți avea siguranță în orice moment de decizia luată, avem o experiență de peste 15 ani și foarte mulți clienți multumiți
» Veți putea alege dintr-o gamă variată de produse, toate de calitate premium și prețuri competitive
» Vă veți bucura de rezultate de o calitate superioară și un preț corect!
» Veți avea parte de seriozitate, profesionalism, promptitudine din partea echipei noastre
» Veți simți că aveți parte de atenție și apreciere, proiectul dumneavoastră fiind de mare importanță pentru noi
» Vă veți vedea împlinit visul cu privire la proiect
» Veți putea să vă concentrați la inaugurarea parcului de joacă, a spațiului de fitness în aer liber sau a terenului de sport și folosirea acestora cu succes pentru comunitate

Viziune

Îmbunătățim viata prin: Joacă. Sport. Dezvoltare activă. Stimulare și libertate de mișcare. Timp cu familia.

Vârsta nu contează. La ATLAS SPORT transformăm locuri banale în spații creative pentru mișcare. Scopul nostru este ca generațiile de azi să experimenteze lumea prin propriile simțuri, să iasă din casă, să își dezvolte fizicul și imaginația, să își formeze propriile concluzii despre lume și să se bucure de viață.

Misiune

Modul principal prin care înțelegem să ne îndeplinim scopul este prin realizarea unor produse de calitate superioară, durabile, cu un design deosebit, care să stimuleze imaginația, precum și prin seriozitate și servicii excepționale, prin care să câștigăm satisfacerea și recomandarea clienților și partenerilor noștri.

Obiective

Ne dorim să îmbunătățim locurile de joacă din jurul cât mai multor oameni, așa că în fiecare zi lucrăm să ne apropiem mai mult de ținta noastră de a deveni furnizorul preferat al României de echipamente de joacă deosebite. Puteți alege dintr-o gamă variată de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafețe de protecție, suprafețe de joc, iluminat, mobilier urban.

Valori

Integritate
Ne bazăm pe onoare, cinste, seriozitate și onestitate în tot ce spunem și facem. Pentru noi principiile sunt mai presus de profit, iar cuvântul nostru are cea mai mare valoare.
Refuzăm să ne implicăm, în orice fel, în acte de corupție. Ne dorim să colaborăm și să realizăm proiecte doar cu oameni integri.
Credem că de la Dumnezeu avem toate lucrurile bune și ne dorim ca felul în care ne desfășurăm activitatea să Îl onoreze pe El.

Respect 
Ne respectăm clienții, angajații și partenerii. Suntem onorați să putem colabora cu fiecare dintre ei și ne dorim ca și ei să se bucure de relația cu noi.

Grijă pentru copii
Fiecare copil e unic și are talente nebănuite, iar noi suntem de părere că experiența copilăriei e bine să fie ghidată prin joacă liberă, în locuri special amenajate, care să îmbie fiecare copil să își dezvolte aptitudinile.
Scopul nostru este ca noile generații să experimenteze lumea prin propriile simțuri, să iasă din casă, să își dezvolte imaginația, să își formeze propriile opinii și concluzii despre lume și să se bucure de viață.

Produse 
Credem în produse frumoase, cu un design deosebit, care să înfrumusețeze orice loc și să stimuleze imaginația. Credem în produse de calitate superioară, cu o durabilitate mare.

Social 
Credem că starea comunității este, în parte, responsabilitatea noastră.
Dorim să fim o companie care dă cu generozitate celor în nevoie pe plan local, național și internațional. Angajamentul nostru este de a dona 10% din profitul anual către oamenii în nevoie, instituțiile, lucrările și cauzele spre care Dumnezeu ne conduce.

valori

Echipa

Echipa Atlas Sport este formată dintr-un personal cu experienţă cumulată de peste 200 ani în domeniu şi calificat în domeniul Construcţiilor Bazelor Sportive. Datorită seriozităţii şi profesionalismului cu care realizăm fiecare proiect, ne-am construit un renume pe piaţa construcţiilor sportive, fiind alegerea nr. 1 a tuturor clienţilor care îşi doresc un parteneriat bazat pe încredere, eficienţă şi calitate. Echipa ATLAS SPORT este reprezentată de un colectiv dinamic, tânăr, capabil și motivat să îşi implice potenţialul creativ şi competenţele recunoscute şi complexe, cu experienţă bogată şi diversificată în proiectarea şi construcţia de baze sportive şi parcuri.

Responsabilitate socială

RESPONSABILITATE FAȚĂ DE MEDIU
Natura este importantă pentru noi. Ne dorim ca atât copiii, cât și adulții de astăzi să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, așa că alegem produse și procese care să nu dăuneze mediului înconjurător.

Materiale eco friendly: Produsele pe care le selecționăm sunt confecționate din materiale reciclabile, non-toxice, potrivite pentru mediu, selectate extrem de atent pentru a îndeplini standardul european EN1177 și celelalte standarde internaționale. De asemenea plasticul LLDPE pe care îl găsiți încorporat în echipamentele de joacă este de calitate alimentară: așa, copiii se pot bucura în maximă siguranță de noile locuri de joacă.

Economie și durabilitate: Materialele și procesele de producție asigură componente trainice, foarte rezistente, cu o durată de viață peste media din industrie (10 ani). În acest fel încurajăm protejarea mediului de multiple deșeuri și, nu în ultimul rând, susținem și economia de material lemnos.

Transport: Ne asigurăm că produsele pe care le livrăm ajung la dumneavoastră împachetate după standardele verzi și că ambalarea se face pe componente. În acest fel ajutăm la prevenirea poluării atmosferice inutile, economisind spațiul din mijloacele de transport și combustibilul folosit.

Legat de aceste aspecte, vă propunem spre citire câteva curiozități și statistici care merită să fie cunoscute:
» O haină poate fi realizată din 25 de sticle de băuturi din plastic reciclat.
» Reciclarea plasticului reduce generarea de CO2 de 2.5 ori.
» Prin reciclarea unei tone de plastic se salvează echivalentul a 1.000-2.000 de litri de benzină.
» S-a estimat că reciclarea, reutilizarea materialelor crează de la 6 până la 10 ori mai multe locuri de muncă decât incinerarea și depozitarea deșeurilor.
» Reciclarea unei singure sticle de plastic ar economisi atâta energie cât să țină un bec de 60W aprins timp de 6 ore.
» În ţările Uniunii Europene transportul contribuie cu 25% la emisiile de CO2, având, prin aceasta, o contribuţie însemnată la producerea gazelor cu efect de seră.
» Dacă ne-am conduce mașinile cu 32 km mai puțin pe săptămână, am putea reduce emisiile de CO2 ale acestora cu 107 milioane de tone pe an – o scădere de 9%.
» În România, din 7.025.256 de tone de deşeuri urbane produse în 2005, doar 2% au fost valorificate în vreun fel, restul fiind eliminate prin depozitare la gropile de gunoi.

ACTIVITĂȚI DE CSR PENTRU COMUNITATE

Credem că starea comunității este, în parte, responsabilitatea noastră.
Dorim să fim o companie care dă cu generozitate celor în nevoie pe plan local, național și internațional.
Angajamentul nostru este de a dona 10% din profitul anual către oamenii în nevoie, instituțiile, lucrările și cauzele spre care Dumnezeu ne conduce.

Susținem copii din Africa și Asia:

Am susținut lunar 10 copii din Africa şi Asia prin intermediul organizației Compassion

Susținem lunar o fundație creștină din Târgu Mureș

Am susținut o școală de copii cu nevoie speciale din Reghin:

Am adus un zâmbet de fericire prin pachetele de Crăciun pe care le-am oferit copiilor.

Sprijinim comunitățile din Africa:

O comunitate africană însumând cel puțin 5000 adulți și 2000 copii va beneficia, de acum încolo, de alimentare cu apă. A fost o onoare pentru Atlas Sport de a contribui la bucuria lor. Da, nouă ne pasă!

Ajutăm o școală din India:

Prin donația pe care o facem către această școală, copiii se pot bucura de educație, hrană, uniforme, rechizite școlare. Fiecare clasă care absolvă are șanse mai mari pentru un viitor mai bun. Momentan sunt 120 de copii cu vârste cuprinse între 4-14 ani care se bucură de mersul la școală.

Responsabilitate sociala Atlas Sport
Responsabilitate sociala Atlas Sport
Responsabilitate sociala Atlas Sport

Ajutăm familii nevoiașe:

În luna decembrie 2018, Atlas Sport a distribuit pachete cu alimente către familii nevoiașe de oameni serioși (am căutat recomandări ca să oferim ajutorul nostru către oameni nevoiași serioși, nu către oameni leneși). A fost o experiență extrem de frumoasă care ne-a smerit. Cu adevărat, este mai bine să dai decât să primești.

Responsabilitate sociala Atlas Sport
Responsabilitate sociala Atlas Sport
Responsabilitate sociala Atlas Sport
Ajutorare familii nevoiase
Ajutorare familii nevoiase
Ajutorare familii nevoiase
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader