Constructori

Din experiența acumulată firmele de construcții câștigă următoarele beneficii, odată cu instalarea unui parc de joacă sau a echipamentelor de fitness exterior.

Beneficii de imagine – Veți oferi un serviciu suplimentar, ale cărui costuri se amortizează într-un timp scurt. Vă va ajuta cu siguranță, în diferențierea serviciilor pe care le oferiți pe piața construcțiilor.
Beneficii suplimentare pentru clienții – un loc de joacă, înseamnă mișcare, sport, sănătate, timp de calitate în familie și posibilități de socializare
Beneficii care se păstrează în timp – veți realiza o lucrare care rezistă în timp, cu costuri reduse de mentenanță și cu utilizare îndelungată – durata de viață a lucrării este de 10 ani.
Beneficiile unei investiții profitabile – Numărul clienților va crește iar recuperarea investiției se realizează într-un termen scurt, costurile ulterioare cu intreținerea fiind foarte mici. Puteți alege dintr-o gamă variată de echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, suprafețe de protecție, suprafețe de joc, iluminat, mobilier urban.

Vă oferim servicii ALL INCLUSIVE:

  • consultanță GRATUITĂ pe toată perioada dezvoltării proiectului (atât înainte cât și după vânzare)
  • proiectare & design GRATUIT
  • livrare
  • montare
  • lucrări de amenajare
  • instrucțiunile de folosire și manevrare a echipamentelor
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!
preloader